3 soorten verzekeringen die uw bedrijf nodig heeft

Als bedrijfseigenaar is het belangrijk om voor het grootste deel positief en optimistisch te zijn. Als u echter van plan bent op de lange termijn zaken te doen, is het vrij onrealistisch om te denken dat er nooit iets ergs gaat gebeuren.Verzekering is een geweldig hulpmiddel dat kan worden gebruikt om u te beschermen tegen het onverwachte en het effect van eventuele grote schade te beperken.Als uw bedrijf uw brood en boter is, wilt u misschien de juiste verzekering afsluiten die nodig is om dat actief te beschermen. Hier zijn 3 soorten verzekeringen die uw bedrijf nu of in de nabije toekomst nodig heeft.

1. Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen worden ook wel fouten- en omissies (E&O) -verzekeringen genoemd. Deze verzekering beschermt bedrijven en hun werknemers tegen claims van klanten wegens onvoldoende werk of nalatige acties. Beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt vaak gerechtskosten en alle schikkingen tot een bepaald bedrag zoals gedetailleerd in de verzekeringsovereenkomst.

Over het algemeen is dit een standaardtype verzekering, ongeacht in welke branche u werkt. Als u een servicegebaseerd bedrijf hebt of zelfs producten verzendt, is er een mogelijkheid dat een overstuur klant of klant een rechtszaak wil aanspannen als dingen gaan niet zoals gepland of als ze bijvoorbeeld een zending missen.

 

 

Het is belangrijk om duidelijk uit te leggen hoe uw bedrijf werkt in termen van het proces en resulteert in uw disclaimerverklaringen, maar het doet geen pijn om ook een E & O-verzekering te hebben om uw bedrijf te beschermen in het geval van een rechtszaak.Een bedrijfswa verzekering is een verzekering die u zeker moet afsluiten. U kunt online wel een goede aansprakelijkheidsverzekering zzp vinden.

2. Verzekering onroerend goed

Als u ruimte verhuurt of een faciliteit bezit waar u uw bedrijf niet mee kunt runnen, wilt u misschien een onroerend goedverzekering afsluiten. Dit type verzekering kan betrekking hebben op apparatuur, benodigdheden, meubels, enz. In het geval dat uw bedrijf verlies lijdt door een incident met brand, storm of diefstal.Denk na over hoe waardevol de apparatuur is die u nodig hebt om uw bedrijf te runnen en hoeveel het zou kosten als u alles zou moeten vervangen. Als de totale kosten overweldigend zouden zijn of als u apparatuur financiert, wilt u zeker een onroerend goedverzekering overwegen.

Als u uw bedrijf vanuit uw huis runt, komt u misschien niet in aanmerking voor een onroerendgoedverzekering, maar u kunt de dekking van uw huiseigenaar nog steeds vergroten of een op huis gebaseerde zakelijke verzekering bekijken om de waardevolle items in uw thuiskantoor te beschermen die vervangen als ze ooit beschadigd of gestolen zijn.

3. Datalek

Bewaart u persoonlijke informatie over klanten of klanten in beveiligde databases voor uw bedrijf? Dit kunnen namen, postadressen of zelfs rijbewijs- of creditcardnummers zijn als u betalingen accepteert, items verzendt of eenvoudig een team van medewerkers beheert en hun persoonlijke gegevens nodig hebt voor de loonadministratie.

Het verlies van deze gegevens als gevolg van een datalek kan leiden tot een rechtszaak. Daarom is een datalekverzekering een must als u uw bedrijf wilt beschermen tegen verlies. Deze verzekering beschermt tegen schade of kosten in het geval van een datalek.

Samenvatting

Hoewel we allemaal ons bedrijf met integriteit en veel aandacht voor detail willen runnen, gebeurt er nooit 100% van de tijd en fouten, ongelukken en ongelukkige gebeurtenissen gebeuren van tijd tot tijd. Het is belangrijk om uw bedrijf verstandig te runnen en te beschermen. Verzekeringen kunnen u gemoedsrust bieden en uw bedrijf helpen langer vast te houden in tijden van tegenspoed.Begin met het beoordelen van het risico dat verbonden is aan het runnen van uw bedrijf en kijk of er een specifiek type verzekering bestaat om u te helpen dat risico te bestrijden. Aarzel dan niet om het juiste beleid en dekkingsniveau te verkrijgen.